2009. július 28., kedd

^^

Juj, tegnap este elég jó dolog történt velem. :) Kb. 360 emberből bejutottam a Budapest Poker Open élő selejtezőjébe egy online kvalifikációs versenyen. :) Nagyon nehéz volt felküzdenem magam, este 8-tól kb. 1-ig tartott a megmérettetés. Nagyon örülök, hogy sikerült, várom a novemberi élő összecsapást. ALL IN!
Ma délután a szerbek ellen játszottunk vízilabdában... aki követi a sportágat, tudja, hogy igazi mumusok vagyunk egymás számára, már- már előrehozott döntőnek is nevezhettük volna a mai meccset, pedig csak negyeddöntő volt, tehát a cél az elődöntőbe jutás lett volna. Nagyon nehezen indult számunkra a mérkőzés, nem koncentráltunk a védekezésben, a támadásokat pedig pontatlanul fejeztük be. Ezt használták ki a szerbek, akik 5:2-re is vezettek, majd következett a fordulópont: kapuscsere a mi oldalunkon. Feljöttünk egészen 5:5-ig, majd átvettük a vezetést, 7:5. Sajnos itt már hamar kialakult a 8:8-as végeredmény, ami hosszabbítást jelentett. Kétszer 3 perc következett, ennyi idejük maradt a gárdáknak, hogy eldöntsék a mérkőzést. Sajnos ez idő alatt csak 1 magyar gól született, szemben a 2 szerbbel, így 10:9-cel ők jutottak tovább az elődöntőbe. Pedig jók voltunk... :( Rengeteg klasszis megoldást is láthattunk.
Mama egyik barátnője, aki Svédországban él, nemrég érkezett haza egy kicsit pihenni. 6-ra voltunk hozzá hivatalosak. Nagyon szeretem ezt a nénit, kedves, fiatalos és nagyon intelligens, okos! Jól elbeszélgettünk, eszegettünk, fényképeket nézegettünk. Sajnos már megint tett diót a süteménybe, úgy látszik, hogy a kint töltött 1 év alatt mindig sikerül elfelejtenie, hogy én utálom a diót. :D De azért udvariasságból ettem belőle és a diót leszámítva finom is volt az egész. 8 óráig maradtunk. Kaptam tőle egy nagy tábla svédcsokit és egy arany jegesmacis medált. :) Kár, hogy nem pingvineset. :D
Kevesebb mint fél óra és kezdődik a Real Madrid idei harmadik edzőmérkőzése, a Béke Kupa második csoportmeccse. Kötelező a győzelem, egyrészt biztató is lenne a továbbiakra nézve, másrészt pedig csak akkor jöhet létre a Juventus elleni elődöntő, ha sikerül behúzni a mai 3 pontot. HALA MADRID!
Végezetül egy kép, amin jó sokat nevettem. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése