2012. szeptember 10., hétfő

Filmvélemény #10 - Ted (Ted)

Remélem nem baj, hogy ismét egy filmajánlóval jövök, de úgy alakult, hogy csütörtökön ismét moziba mentünk, ahol a Tedet néztük meg. Be kell, hogy valljam, hallottam róla, hogy mennyire népszerű film ez manapság, de nem igazán ástam bele magam, még az előzetesét sem láttam szerintem, maximum a tévében kaptam el bizonyos részletet belőle. Több ismerősöm is látta már, elég vegyes vélemények születtek róla, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hogy nekem fog-e majd tetszeni.

(forrás:  collider.com)


Összességében azt kell, hogy mondjam: igen, tetszett. Nagyon jó poénok vannak benne, rengeteget nevettünk rajta. Az alapötlet is nagyon aranyos szerintem, hogy egy macit keltenek életre... bár én meglepődtem azon, hogy a főszereplő felnőttkorában játszódik a film és nem akkor, amikor még kisgyerek. Na látjátok, ennyire voltam képben a film előtt a történettel. :D

Szerintem mindenképpen megéri megnézni, már csak azért is, hogy eldönthessük, van e valami alapja ennek a nagy népszerűségnek. Könnyed kis film, néhol eléggé trágár is, de kikapcsolódásnak nem rossz, nem sokat kell gondolkozni film közben. Mondanivalója nem igazán akadt számomra. Az egyszer nézhető filmek kategóriájába sorolnám be, de azok közül is a jobbik fajta.

Ti láttátok már ezt a filmet? Tetszett Nektek? Szerintetek jogos ez a nagy népszerűség, ami a filmet övezi? Kíváncsiak vagytok rá egyáltalán?

3 megjegyzés:

  1. Lehet én vagyok béna, de szerintem alig volt jó poén benne. Örülök, hogy nem fizettem ki rá pénzt, hanem itthon néztem meg.
    Mondjuk nekem a Diktátor sem tetszett túlságosan, pedig arra is mondták elég sokan, hogy milyen jó:D

    VálaszTörlés
  2. Dehogy vagy béna, igazából mindenkinek más számít viccesnek. :)
    Én egyébként a Family guy-t is szeretem, ez a film pedig a FG alkotójától van. :)

    VálaszTörlés
  3. nekem nem tetszett a Ted.
    a famguyt nagyon szeretem.

    VálaszTörlés